Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logopédusok képes leírás - Logopédia.tlap.hu
részletek »

Logopédusok - Logopédia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logopedia.tlap.hu » Logopédusok
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aleszné Mező Magdolna logopédus

Aleszné Mező Magdolna logopédus

A sikeres logopédia munkához elengedhetetlen a szülő együttműködése a logopédussal, a logopédusnak be kell vonnia a szülőt a kezelés folyamatába. A támogató szülő magatartás erősítheti, az érdektelen vagy elutasító magatartás gyengítheti a logopédiai munka eredményességét.

Bodnár Katalin

Bodnár Katalin

Szeretek másokon segíteni,ezért a logopédia számomra a legszebb ajándék. A Baranyai Pedagógiai Szakszolgálatok Siklós Kistérségi Nevelési Tanácsadójában, a magyar anyanyelv gyönyörűségére okítok diszfáziás kisgyerekeket, pösze óvodásokat és kisiskolásokat, dadogó nagy iskolásokat. Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia vizsgálatokat, és terápiát végzek.

Boér Zsuzsa blogja játékokról

Boér Zsuzsa blogja játékokról

Boér Zsuzsa vagyok, logopédus-gyógypedagógus. Az elmúlt 15 évben magyar és francia anyanyelvű gyermekek fejlesztésével foglalkoztam. Elsődleges fejlesztőeszközként mindig játékot használtam. A játékok kiválasztásákor mindig a fejlesztési célokat tartottam szem előtt, de persze a játékok egyben a saját szórakoztatásomat is szolgálták. A blogomban a különböző játékokkal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg, tanácsokat adok a kedvenc játékaim különböző fejlesztésekben való felhasználhatóságáról.

Dr. Szentmiklóssy Margit

Dr. Szentmiklóssy Margit

Szakpszichológus, szakpszichoterapeuta, klinikai és neuropszichológus, főiskolai logopédus vezető tanár, relaxáció, autogén tréning, hipnózis, kognitív-viselkedés, magatartás, integratív terapeuta, NLP-Mester Pszichológus és pedagógus doktor eredményesen segít, Minden korosztálynak, minden testi, lelki, szellemi, és kapcsolati panaszában, problémájában. Széleskörű szakértelem, nagy gyakorlat, szív, lélek, szeretet, hatékonyság!

Gál Judit diszlexia pedagógus

Gál Judit diszlexia pedagógus

A Budapesti Tanítóképző Főiskolán, majd az ELTE Tanárképző Főiskolai kar magyar nyelv- és irodalom szakán tanultam. Iskoláim elvégzése után 19 évet tanítottam a Budavári Általános Iskolában. Igyekeztem minél több tanítási módszert elsajátítani, minél több régi és új technikát megismerni - ezeket természetesen alkalmazni munkámban.

Jászai Csaba

Jászai Csaba

Jászai Csaba Gyógypedagógus-logopédus 1983- ban végeztem a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola nappali tagozatán oligofrénpedagógia - logopédia szakon. Jelenleg logopédusként dolgozom a győri Fekete István Óvoda és Általános Iskolában.

Juhászné Könyves Ildikó - Újpest

Juhászné Könyves Ildikó - Újpest

Újpesti logopédus vagyok. Vállalom beszédhibák, írás-, olvasás- és számolási zavarok megszüntetését illetve megelőzését 5-10 évesek körében. Szellemileg sérült gyermekek fejlesztésével is foglalkozom.

Kákonyi Tímea

Kákonyi Tímea

Mennyivel könnyebb lenne a dolgunk, ha pár hónapos csecsemőnk elmondaná, miért zokog keservesen. Persze józan paraszti ésszel belegondolva ez lehetetlen, hiszen minden dolognak, ami körül vesz bennünket- neve van. Neve van a tárgyaknak: tej, ágy; neve van az érzéseknek: éhes, fáj, stb.

Sólyom Vanda

Sólyom Vanda

Sólyom Vanda vagyok gyógypedagógus- logopédus. Végzettségemet a Kaposvári Egyetemen szereztem, ahol a négy év alatt nem csak szakmai tudást, de rengeteg emberi értéket is tanultam sérült gyermekektől. Ez alatt az idő alatt jöttem rá arra, hogy leendő munkásságomat nem a felnőttek- ahogy azt az elején terveztem- hanem a gyermekek körében szeretném végezni.

Hirdetés
Thoroczkay Miklósné

Thoroczkay Miklósné

A logopédia az anyanyelvi munkát segíti, támogatja. A beszédhibák leküzdése mellett a társuló nyelvi és részképesség zavarok leküzdésében is segítséget nyújt. A logopédia szakszolgálat A pedagógiai szakszolgálat a szülő és a pedagógusmunkáját, a nevelési-oktatási intézmény feladatainak ellátását segíti. A közoktatási törvény valamennyi pedagógiai szakszolgálat ellátásához tisztázza a személyi és tárgyi feltételeket. A logopédia tevékenység szorosan kötődik az iskolai tanévhez. A logopédia szolgáltatás feladata: - beszédindítás - nyelvi-kommunikációs zavarok javításának területei - dyslexia megelőzése és gyógyítása. - beszédhibások szűrése,

Tuti menü