Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logopédia szakkönyvek, folyóiratok, cikkek, szoftverek képes leírás - Logopédia.tlap.hu
részletek »

Logopédia szakkönyvek, folyóiratok, cikkek, szoftverek - Logopédia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logopedia.tlap.hu » Logopédia szakkönyvek, folyóiratok, cikkek, szoftverek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Beszédhibák

Beszédhibák

Megkésett beszédfejlődés Ha egy gyermek 18 hónapos korától kezdett el beszélni sok hibával, de a beszéd a kommunikáció eszközévé vált, megkésett beszédfejlődésről beszélünk. Jellemzője, hogy ép értelem és ép érzékszervek megléte mellett a gyermek beszédfejlődése elmarad a megfelelő beszédszinttől.

Játszunk beszédet!

Játszunk beszédet!

Ebben a könyvben a szülőnek azt szeretnék bemutatni a szerzők, hogyan segíthetik játékos formában óvodás és kisiskolás gyermeküket a tiszta beszéd, a helyes ejtés kialakításában, fejlesztésében. Mivel az óvodáskorú beszédhibás gyermekek közel háromnegyede küzd kiejtési hibákkal fontos, hogy a szülők, tudatosabban figyeljenek gyermekünk beszédkészségének, nyelvhasználatának kialakulására, fejlődésére. A könyvben található sokfajta játéklehetőség, mókás mozgás ezt a folyamatot kívánja elősegíteni...

Krasznár és Fiai Könyvesbolt - Logopédia könyvesbolt

Krasznár és Fiai Könyvesbolt - Logopédia könyvesbolt

Árusítjuk a Logopédia Kiadó, Nemzeti Tankönyvkiadó, Műszaki Kiadó, Osiris Kiadó, Medicina Kiadó, Animula könyveit, és több szakkönyvkiadóval is kapcsolatban állunk (Pedellus, Pedellus Novitás, Dialóg Campus, Okteszt, Didakt, Argumentum, Ökonet). Nézze meg a Logico primo, piccolo és teszt gondolkodtató füzet sorozatait!

Logopédia Kiadó

Logopédia Kiadó

A Logopédia Kiadó 1987 óta működik, fő tevékenységi köre a könyvkiadás és a pedagógus továbbképzés. Kiadványainkat ajánljuk gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak az óvodában és az iskolában a mozgás, a beszéd, a gondolkodás fejlesztéséhez, az olvasás, írás, helyesírás és a számolás képességeinek tréningjéhez, tanításához.

Logopédia Kiadó

Logopédia Kiadó

A Logopédia Kiadó 1987 óta működik, fő tevékenységi köre a könyvkiadás és a pedagógus továbbképzés. Kiadványainkat ajánljuk gyermekeknek, szülőknek és pedagógusoknak az óvodában és az iskolában a mozgás, a beszéd, a gondolkodás fejlesztéséhez, az olvasás, írás, helyesírás és a számolás képességeinek tréningjéhez, tanításához. Tankönyveinken, gyakorló füzeteinken kívül szakkönyveink színvonalas elméleti és gyakorlati útmutatóval szolgálnak a szakemberek és az érdeklődők számára.

Logoprofil - Képességfejlesztő szoftver

Logoprofil - Képességfejlesztő szoftver

A Logoprofil 2006. áprilisában alakult. Egy logopédus egy programozó és egy grafikus alkotja a fejlesztő csapatot. Az elmúlt évtizedekben az informatika rohamos fejlődésnek indult. Lassan mindennapi életünk része lett a számítógép. Szinte nincs olyan területe életünknek, ahol ne kapna szerepet a számítógép.

Tuti menü