Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Logopédia.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Logopédia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: logopedia.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Beteg, betegség

Beteg, betegség

Széleskörű információk az egészség minden területéről. Folyamatosan bővülő betegségleírások kategóriánként csoportosítva. Részletesen tünetek, panaszok, okok, diagnózis, terápia, kezelés. Hasznos oldalak a betegségekkel kapcsolatban. Felügyeleti szervek elérhetősége. Betegtájékoztatók. Betegápolás. Betegszállítás. Betegszabadság.

Betegápolás

Betegápolás

Az oldalon hasznos információkat találhat a betegápolásról. Megtudhatja hol vannak betegotthonok. Ápolási tanácsokat kaphat arra az esetre, ha beteg a gyereke. Megismerkedhet a sürgősségi betegápolás néhány folyamatával.Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Fodrászat

Fodrászat

Fodrászok és fodrászatok gyűjteménye Budapesten és vidéken. Hajvágás, mesterfodrászok, hajhosszabbítás, hajátültetés, hajgyógyászat, hajdúsítás, hajápolás azaz egyszóval Minden. Ha egy új frizurát szeretne vagy csak divatosabbat általunk megtalálja a legjobb fodrászokat, szalonokat. Ezen kívül segítünk eligazodni a hajápolási termékek kiválasztásában, ahhoz, hogy otthon is megfelelően tudja ápolni haját, frizuráját. Célunk, hogy Ön gyorsan tudjon választani a legjobbak közül, hiszen mindenki megérdemli a jól ápoltságot és szépséget.

Gyermek-fejlesztés

Gyermek-fejlesztés

Gyermekfejlesztés csecsemőkortól kamaszkorig. Tanulás, Beszéd, Olvasás, írás, Fejlesztő központok, Óvodák, Játszóházak, Napközik, Sérült gyermekek, Fejlesztés Zenével, Tánccal, Mozgás, sport, Egyesületek, Alapítványok, Fejlesztő játékok, Dalok, Versek, Mondókák, Mesék ... és mind ez egy oldalon! Érdemes ellátogatni az oldalra, érdemes mazsolázgatni az érdekesebbnél érdekesebb oldalak között. Jó szórakozás és böngészést kíván a szerkesztő!

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek

Rengeteg olyan betegség van, mellyel jobb esetben csak gyerekkorban találkozhatunk. Ez az oldal hasznos tanácsokat és információkat gyűjt össze a szülőknek gyermekbetegségek, gyermekkori betegségek témakörében remélem, hasznos segítséget nyújtva.

Gyógycipő

Gyógycipő

A kereső az oldalon megtalálja a számára leg megfelelőbb lábbelit, legyen az gyógycipő, ortopéd, vagy kényelmi cipő. A linkek közt bárki kiválaszthatja a termékeket kínáló üzletek közül a számára legközelebbit, és a legolcsóbbat. Az oldalon sok hasznos információt és cikket talál a témával kapcsolatosan. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A kereső az oldalon sok hasznos linket talál a gyógyszertár témakörben. Ezen felül megtalálja itt a bio és gyógynövényboltok oldalait és a természetgyógyászokat is. A különböző gyógyszergyártó vállalatok termékeivel is megismerkedhet. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

H1N1

H1N1

A látogató az oldalon sok hasznos linket talál a h1n1 nevű influenzáról. Megtudhatja mivel védekezhet ellene, milyen gyógyszerek és oltások állnak az Ön rendelkezésére. Híreket is olvashat a témával kapcsolatban. Döntse el Ön, hogy a H1N1 tényleg valós fenyegetés a világ számára, vagy csak a média által generált óriási üzlet.

Infarktus

Infarktus

Ezen az oldalon a kereső megtalálhatja a betegség megelőzéséhez szükséges tanácsokat, diétákat, étrend kiegészítést, életmód mutatást. Ha már megtörtént a baj, akkor itt megkeresheti a különböző kezeléseket, orvosokat, klinikákat. Legfrissebb hírek a témában, kórleírás, budapesti és megyei kórházak, klinikák, szívcentrumok, gyógyfűrdők, szívritmus szabályozó, magas vérnyomás, érszűkület, szív készítmények gyártói, civil szervezetek, kamarák, privát intézmények és még sok információ, amire szüksége lehet a betegeknek vagy annak aki még nem az.

Hirdetés
Kontaktlencse

Kontaktlencse

A szem a lélek tükre, tartja a mondás, de az biztos, hogy szemünk nagyon fontos része életünknek, hiszen a minket körülvevő világot ebben csodálhatjuk meg. Ha valakinek nem egészen jó a szeme és szemüveget nem szívesen visel, akkor a kontaktlencse használata a jó megoldás számára. Ennek kiválasztásában segít a kontaktlencse.tlap.hu .

Mesterfodrász

Mesterfodrász

A fodrászok mestereit és akik felső fokon űzik a hajvágást mesterfodrásznak hivják, akik frizurákból hajkölteményeket varázsolnak. Hajunk a test és lélek tükre. A haj érzékenyen jelez a test és lélek állapotáról. A stressz, a nem megfelelő táplálkozás, a környezeti ártalmak mind-mind nyomot hagynak hajunkon; fénytelenné, élettelenné, színtelenné teszik azt.

Parkinson-kór

Parkinson-kór

A parkinson.tlap.hu egy tematikus linkgyűjtemény,mely összefoglalja a Parkinson-kórral foglalkozó weblapokat. Az oldal segít megismerni a kór tüneteit. Megismerheti a legújabb kutatási eredményeket is. Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Rokkant

Rokkant

Megismerkedhet a rokkantakat érintő jogszabályokkal. Megtudhatja hol vásárolhat kerekesszékeket. Megismerkedhet alapítványokkal egyesületekkel. Tájékozódhat a had irokkantak ellátásáról. Fontos kérdésekre kaphat választ ezen az oldalon. Érdemes többször is ellátogatniuk oldalunkra, mert folyamatosan bővítjük az adatbázist az Önök minél sikeresebb találataiért!

Tuti menü